Elkészítés: A vargányagombát feldaraboljuk. Egy közepes lábosban felhevítjük az olívaolajat, és aranybarnára pirítjuk benne az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a szétnyomott fokhagymát és a felszeletelt gombát. 5-10 percig lassú tűzön pároljuk, hogy illatos és zamatos legyen. Felöntjük a húslevessel, belekeverjük a joghurtot, és sóval, borssal, valamint az apróra vágott petrezselyemmel ízesítve újabb 5-10 percig főzzük. Ha megfőtt, turmixgéppel krémlevest készítünk belőle. A camembert sajtot felszeleteljük, és a forró leves tetejére szórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.