Elkészítés: A szárított gombát langyos vízbe áztattam, majd folyó víz alatt többször leöblítettem. A sertéscombot feldaraboltam.
Kevés olajon az apróra vágott vöröshagymát megpároltam, rátettem a húst, fűszereztem borssal, reszelt fokhagymával, a leveskockákkal, sóval. Fedő alatt félkészre főztem, utána tettem hozzá a feldarabolt zöldségféléket és a gombát.
Amikor megpuhult, felöntöttem megfelelő mennyiségű vízzel, utánfűszereztem, a végén bazsalikommal ízesítettem.
A galuskához a tojást felvertem, sóztam, lisztet adtam hozzá és forró húslevest (ettől lesz finom puha a galuskánk). Közepes keménységű tésztát kevertem ki, és a forró, lobogó levesbe kanállal szaggattam bele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.