Elkészítés: A tepsi aljába öntünk egy kevés zsiradékot, hogy ne égjen le az étel. Leterítünk egy réteg krumplit, megsózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fokhagymaszeletekkel. Erre újabb réteg krumpli kerül, só, bors. Ezután a szeletelt kolbász, majd a csíkokra vágott sonka. Megszórjuk a lilahagyma felét, megkenjük tejföllel. Ráterítjük a maradék krumplit, sózzuk, borsozzuk, majd rászórunk maradék lilahagymát. Megöntözzük kevés zsiradékkal, majd alufóliával jól lezárjuk az edényt. A sütőben addig pároljuk a fólia alatt, amíg a krumpli megpuhul. Ezután eltávolítjuk a fóliát, az ételt megszórjuk a sajttal, és készre sütjük. Savanyúsággal vagy bármilyen zöldsalátával fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.