Elkészítés: A lisztet összekeverjük a sütőporral, a vaníliás cukorral, a porcukorral, csipet sóval. Majd hozzáadjuk a margarint, amellyel összemorzsoljuk. Végül hozzáadju a tojásokat és annyi tejfölt, amennyit a massza felvesz.
2 lapot nyújtunk a tésztából. Az egyik lapot lisztezett tepsibe rakjuk, megkenjük lekvárral, megszórjuk búzacsírával. Rászórjuk az előkészített gyümölcsöket, meghintjük kristálycukorral és őrölt fahéjjal, majd befedjük a másik lappal, aminek az egyik oldalát szintén megkenjük lekvárral, így jobban tapad.
A tetejét megkenjük a felvert tojással,
megszurkáljuk villával, és a körülbelül 210 Celsius-fokra előmelegített sütőben, melynek hőfokát később mérsékeljük, készre sütjük.
Tálaláskor megszórjuk porcukorral, és tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.