Elkészítés: A hagymákat és a zöldségeket megpucoljuk, a leveszöldségeket kockára vágjuk. A paradicsomról lehúzzuk a bőrét.
A zöldségeket a hagymával, fokhagymával, paprikával, paradicsommal kevés vízen és étolajon megpároljuk. Ekkor hozzáadjuk az őrölt paprikát, a leveskockát és a babérlevelet. Összekeverjük, felöntjük vízzel, és puhára főzzük. A végén borsozzuk, ha szükséges, utánsózzuk.
A levest összeturmixoljuk, még egyszer összeforraljuk. Tetejét apróra vágott petrezselyemzölddel díszítjük, s pirított zsemlekockát tálalunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.