Elkészítés: A céklát és a burgonyát héjában megfőzöm, a sárgarépát és a babot megfőzöm. Amikor kihűltek, felkockázom őket - persze a bab kivételével. A savanyú káposztát apróra vágom. A hagymát durva reszelőn lereszelem.
Mindezt összekeverem, ügyelve, hogy ne törjenek össze, s meglocsolom olívaolajjal. A savanyú káposzta ellenére kevés sót és feketeborsot adok hozzá, és ismét összekeverem.
Tálalás előtt 1 napig hűtőszekrényben érlelem.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.