Elkészítés: A margarint felolvasztjuk és megpirítjuk benne a lisztet, majd 3 dl vízzel felengedjük, és folytonos keverés mellett 10 percig forraljuk.
Ha kihűlt, hozzáadjuk a tojássárgákat, és krémszerűvé keverjük, miközben sóval, borssal ízesítjük. A tojásfehérjéket felverjük, a masszába forgatjuk.
Ezután kikenünk egy tűzálló tálat. A virsliket lebőrözzük, és falatnyi darabokra vágjuk. Lerakjuk a kikent tálba, leöntjük a krémmel, megszórjuk reszelt sajttal, és forró sütőben 20 percig sütjük.
Vajas krumplival tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.