Elkészítés: A meghámozott krumplit vékony karikákra vágjuk, és 10 percig sós vízben főzzük. Ezalatt a virslit is felkarikázzuk, és 2 kanál olajon kicsit átsütjük. A hagymákat félbevágjuk, majd vékony csíkokra szeleteljük, és beletesszük abba a tálba, amiben majd a saláta lesz, megsózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a virslit, a tejfölt és ízlés szerint majonézt, jól összekeverjük, majd a krumpliból teszünk rá valamennyit, megsózzuk, és nagyon óvatosan beleforgatjuk. Adagonként adjuk hozzá a maradék krumplit. Hagyjuk állni, amíg kihűl teljesen. Magában is nagyon finom és laktató, de köretnek is kiváló.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.