Elkészítés: A virslit és a lencsét megfőzzük, majd mindkettőt kihűtjük, a kihűlt virslit felkarikázzuk. A sajtot felkockázzuk, a hagymát pedig apróra felvágjuk.
Egy tálba beletesszük a kihűtött lencsét, a felkarikázott virslit, a felkockázott sajtot és az apróra vágott hagymát, majd óvatosan összekeverjük.
Egy másik tálban simára keverjük a tejfölt, a majonézt, a mustárt, a sót, ízlés szerint cukrot és az őrölt borsot. Ezután ráöntjük a virslis keverékre, és óvatosan összekeverjük. 1-2 órát állni hagyni, hogy az ízek jól összeérjenek.
Tálaláskor ízlés szerint péksüteményt, vagy pirítóst kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.