Elkészítés: A langyos cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd a liszthez, sóhoz, tejfölhöz öntjük, összedolgozzuk, és meleg helyen 1 órát kelesztjük.
A virslit megfőzzük, majd félbevágjuk, a sajtot feldaraboljuk.
Vékonyra nyújtjuk a megkelt tésztát, és 8 darabra vágjuk. Rárakjuk a a virslit és a sajtot, becsomagoljuk. Én a rövidebb végét ráhajtogattam és a két hosszabbikat összenyomtam. Jól lehet dolgozni a tésztával, úgyhogy nem lesz lyukas.
FORRÓ! olajban kisütjük, nem kell soká, csak míg színt kap, már fordíthatjuk is, majd vehetjük ki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.