Elkészítés: A 6 tojássárgáját 9 evőkanál vízzel és ízlés szerint 15-20 dkg kristálycukorral habosra verjük. Mikor kifehéredett, belekeverjük a sütőporral kevert 20 dkg lisztet, és egy nagyméretű gáztepsiben, sütőpapíron megsütjük.
Ha kész, levesszük a papírt róla, és hosszában félbevágjuk.
Az egyiket egy kis, magas falú tepsibe rakjuk (22x33 cm), ez lesz az alja. A másikat majd a tetejére tesszük a végén, felkockázva.
A krémhez a 2 csomag pudingot, a vaníliás cukrot, 8-10 dkg cukrot és a zselatint összekeverjük, és csomómentesre keverjük 2 dl hideg vízzel. 5 percig állni hagyjuk. Addig 4 dl vizet forralunk, majd megfőzzük benne a zselatinos pudingot. Míg hűl, a tojások (6) fehérjéből pici cukorral vízgőz felett kemény habot verünk, ha kész, belecsorgatjuk a zselatinos pudingot, és egyneművé keverjük, legjobb robotgéppel.
Ezt melegen ráöntjük a tepsiben lévő piskótalapra, majd a másik lapot kockákra, szeletekre vágva tesszük a tetejére. Dermedni hagyjuk, majd a kockák mentén szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.