A szalonnát felkockázzuk. A káposztát megmossuk, négyfelé vágjuk, majd a torzsa eltávolítása után felcsíkozzuk.
Serpenyőben ropogósra sütjük a szalonnát, majd hozzáforgatjuk a káposztát. Néhány percig együtt pirítjuk, majd felöntjük a pálinkával és a húslevessel. Megsózzuk és megborsozzuk.
Az almákat megmossuk és kicsumázzuk, majd felszeleteljük őket. Ha puhulni kezd a káposzta, belekeverjük az almát, és 10 percig pároljuk együtt.
A kolbászt felkarikázzuk, majd közepes lángon ropogósra sütjük. A sült kolbászkarikákkal tálaljuk a káposztát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.