Elkészítés: A lisztet és a darált kekszet egy tálba öntjük, majd elkeverjük. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, az étolajat és a joghurtot, majd összegyúrjuk, utána hozzáadjuk az összes ételfestéket. A tésztát hűtőbe tesszük, míg elkészítjük a szirupot.
A szirup hozzávalóit egy kis lábosban összekeverjük, gyakori keverés mellett felforraljuk, majd forrástól számítva kb. 5 percig főzzük.
A tésztát kb. 2 mm vékonyra nyújtjuk, majd egy közepes méretű pogácsaszaggatóval korongokat vágunk belőle. 1 rózsához 6 korong szükséges. Az első korong közepébe belefektetünk egy olyan hosszú kukoricapelyhet, mint a korong, majd felhajtjuk a széleit. Fogunk még egy korongot, és a kukoricapelyhesnek arra a felére fordítjuk az előbb említett módon, amelyiknél kilátszik a kukoricapehely. A 3. korongot az egyik oldalára tapasztjuk, a 4-et a vele szembe lévő oldalra. Az 5-et és a 6-at úgy tesszük szembe egymással, mint az első kettőt. Ezután egy éles késsel félbevágjuk őket, és a vágott felére fordítva beletesszük egy margarinnal kikent tepsibe. Így mindegyiknek a közepén látszik a kukoricapehely.
200 fokos sütőben kb. 15-20 percig sütjük őket. Ha kész, még melegében meglocsoljuk őket kétszer a sziruppal, majd megszórjuk kristálycukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.