Elkészítés: A margarint a cukorral és a vaníliás cukorral, valamint a tojások sárgájával habosra keverjük. A lisztet a kakaóval, a fahéjjal és a sütőporral összeforgatjuk. Az előzőekhez adjuk a borral együtt. Az étcsokit apróra vágjuk, és a tésztához adjuk. Végül a kemény habbá vert tojásfehérjét beleforgatjuk.
A masszát a kikent kuglóf formába öntjük. Közepes lángon sütjük tűpróbáig.
A mázhoz a kétféle csokit felolvasztjuk, a tejszínt hozzákeverjük. Amikor kihűlt a sütemény, a kuglófra kenjük vagy csurgatjuk. Megvárjuk, amíg megdermed, végül forró vízbe mártott késsel fölszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.