Elkészítés: A háromszor ledarált őzcombhoz a sót, a borsot, 1,5 dl vörösbort, a tejszínt, a felaprított fokhagymát, a kakukkfüvet, a paprikakockákat hozzáadjuk, és hűtőben érleljük.
A leveles tésztát kinyújtjuk, kibéleljük vele a pástétomformát, a széleit kihajtjuk. A baconszeleteket is beletesszük. Betöltjük a húsmasszát, a szalonnát, a tésztát rárakjuk, majd a tésztából lapot teszünk a pástétom tetejére, és 2 nyílást vágunk rá. Kikevert tojással megkenjük, és 45 percig sütjük.
Ha kihűlt, vörösborból zselatinnal, sóval aszpikot főzünk. Ha már kezd dermedni, a pástétomot a nyílásokon keresztül teljesen felöntjük.
Utána jól lehűtjük, és úgy szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.