Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát aprítom, a paprikát, a chilit és a paradicsomot darabolom, a sárgarépát karikára, a karalábét kis kockára vágom.
Egy serpenyőben a hagymákat, paprikákat és a paradicsomot kevés olajon dinsztelem, ráteszem a csirkét, majd öntök rá kevés vizet, fűszerezem, s fedő alatt párolom. Időnként meglocsolom, öntök hozzá vörösbort. Leveszem a fedőt, s készre sütöm.
Közben egy másik edényben a zöldségeket kevés vajon dinsztelem, szórok rá lisztet, majd fűszerezem, öntök rá kevés vizet, s megfőzöm. Öntök hozzá kevés tejet.
Tálaláskor a tányérra teszek a főzelékből, középre helyezek egy csirkecombot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.