Elkészítés: A vadhúst 2,5 cm-es kockára vágjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, karikára vágjuk.
A vizet a borral elkeverjük, egy lábasban feltesszük főni a zöldségekkel és a fűszerekkel, beledobjuk a húst is. Egyet forralunk rajta, ezután kihűtjük. Amikor kihűlt, hűtőbe tesszük, letakarjuk, 1 éjszakát a páclében érleljük.
A pácléből a húsdarabokat kiszedjük, a zöldségeket a fűszerekkel ledaráljuk.
Egy lábasban a zsíron az apróra vágott füstölt szalonnát zsírjára sütjük, rátesszük a megtisztított, valamint finomra vágott vöröshagymát. Néhány percig kevergetve pirítjuk, majd a tűzről lehúzva belekeverjük a pirospaprikát. Hozzáadjuk a zöldségpürét, ráöntjük a páclevet, a húst is hozzáadjuk, végül a paradicsomot és a paprikát is. Fedő alatt készre főzzük. A végén még ízesíthetjük egy kis borral, borssal.
Nokedlivel vagy főtt krumplival tálaljuk, esetleg friss kenyérrel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.