Elkészítés: A pudingot megfőzzük, félretesszük hűlni.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A tésztához a tojásfehérjékből kemény habot verünk. A tojássárgájákat kikeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk az olajat, a tejet, a sütőport és a lisztet. A legvégén lazán hozzákeverjük a tojáshabot.
A keveréket kikent, kilisztezett közepes méretű tepsibe öntjük. A kihűlt, megdermedt pudingot egyenletesen a tészta tetejére szaggatjuk. A süteményt 40-50 perc alatt készre sütjük.
Pár percig hagyjuk hűlni, majd a cukorral elkevert tejfölt ráöntjük a tetejére. Hűvös helyen 2-3 órát pihentetjük fogyasztás előtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.