Elkészítés: 1. Szeljük fel 2x2 cm-es darabokra a szárított algalapot, és áztassuk be (tisztított) vízbe, bőven lepje el.
2. Mossuk meg a paradicsomot, és szeljük apró kockára.
3. Forró serpenyőben süssük 1-2 percig a surimi rudak mindkét oldalát (enyhén aranyszínűre), majd amikor kihűlt, szeljük fel 1 cm széles darabokra.
4. Készítsük el a tartármártást (majonéz, tejföl, mustár, fehérbors, citromlé, csipet cukor, só).
5. Öntsük le az algalapról a vizet (akkor jó, ha ruganyosra szívta magát és világosabb színe lett), és nyomkodjuk alaposan ki.
6. Adjuk az algához a paradicsom- és surimikockákat, öntsük rá a tartármártást, és alaposan keverjük össze.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.