Elkészítés: 1. Szeljük fel 2x2 cm-es darabokra a szárított algalapot, és áztassuk be (tisztított) vízbe, bőven lepje el.
2. Mossuk meg a paradicsomot, és szeljük apró kockára.
3. Forró serpenyőben süssük 1-2 percig a surimi rudak mindkét oldalát (enyhén aranyszínűre), majd amikor kihűlt, szeljük fel 1 cm széles darabokra.
4. Készítsük el a tartármártást (majonéz, tejföl, mustár, fehérbors, citromlé, csipet cukor, só).
5. Öntsük le az algalapról a vizet (akkor jó, ha ruganyosra szívta magát és világosabb színe lett), és nyomkodjuk alaposan ki.
6. Adjuk az algához a paradicsom- és surimikockákat, öntsük rá a tartármártást, és alaposan keverjük össze.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.