Elkészítés: Felmelegítem a sört, belerakom a reszelt sajtot (minél több fajtát teszek bele, annál finomabb lesz) és a vajat. Adok hozzá egy kis borsot, pirospaprikát, kicsi sót, ha szükségét érzem, és elkezdem főzni. Ha a sajt felolvadt a sörben, és homogén masszát kaptam, megkenem vele az előzetesen megpirított kenyereket és egy tepsibe rakom őket. A maradék sajtos krémmel meglocsolom a tetejüket, és kb. 10 percig sütöm a sütőben 4-5-ös fokozaton addig, amíg megpirulnak egy kicsit.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.