Elkészítés: A habtejszínt kezdjük el habbá verni, amikor már kezd habosodni, apránként adjuk hozzá a porcukrot és a vaníliás cukrot, majd egy keverőkanállal apránként, óvatosan keverjük a habhoz a málnadzsemet.
Egy tálcára tegyünk le egy sor (7 db) zabkekszet, majd kenjük meg a málnahabbal. Ezután a hab tetejét szintén rakjuk ki keksszel, majd kenjük meg a málnahabbal. Ezt addig ismételjük, míg el nem fogy a keksz és a málnahab.
Az elkészült tortát ezután tegyük be pár órára a hűtőbe, hogy a keksz megpuhuljon (én este állítottam össze, és a másnapi tálalásig a hűtőben pihent).
Közvetlenül tálalás előtt vegyük ki a tortát a hűtőből, majd ízlés szerint felszeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.