Elkészítés: A kakaót, a porcukrot és a lisztet összekeverem és utána öntöm hozzá a tejet apránként, és csomómentesen elkeverem. Hozzáteszem a margarint, és gőz fölött sűrű péppé főzöm. A kekszeket egyenként megkenem, és összeragasztom. A maradék krémmel megkenem a tekercset. Néhány órai állás után ferdén szeletelem. Hűtőben tároljuk fóliában vagy folpackba csomagolva.
Málnás és citromos változatban is elkészíthető, méghozzá ugyanúgy, mint a csokis. A citromosnál utoljára teszem bele a citrom levét, hogy ne kapja össze a tejet. A margarin lehet egy kicsit kevesebb is, úgy is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.