Elkészítés: A hagymát karikákra vágom, üvegesre párolom, sózom.
Beledarabolom a kb. 1,5 x 1,5 cm kis kockákra vágott zellert.
Amikor a zeller is picit megpirult, felöntöm a borral, majd hagyom, hogy elfője a levét. Hozzáadom a fűszereket, a paradicsompürét és a zúzott fokhagymát, még kis ideig forralom. Végül belekeverem az amarantot, megkeverem, 5-10 percre lefedem.
Tálaláskor zöldsaláta és lucernacsíra ágyra fektetem, amit balzsamecettel bolondítottam meg. Pár kocka kéksajt is mehet a tetejére. :) Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.