Előkészítés: A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, kockákra vágjuk. A szalonnát hasonló kockákra daraboljuk. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük. A babot megtisztítjuk, kettévágjuk, ha fagyasztott, fagyosan dolgozunk vele.
Elkészítés: A vajat felforrósítjuk, és megpirítjuk benne a fokhagymát és a szalonnát. Ráöntjük a levest, felforraljuk. A babot, a burgonyát és a borsikafüvet belekeverjük, és 20 percig forraljuk. Közben megkeverjük. Tálalás előtt sóval, borssal fűszerezzük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 593 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.