Előkészítés: A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, kockákra vágjuk. A szalonnát hasonló kockákra daraboljuk. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük. A babot megtisztítjuk, kettévágjuk, ha fagyasztott, fagyosan dolgozunk vele.
Elkészítés: A vajat felforrósítjuk, és megpirítjuk benne a fokhagymát és a szalonnát. Ráöntjük a levest, felforraljuk. A babot, a burgonyát és a borsikafüvet belekeverjük, és 20 percig forraljuk. Közben megkeverjük. Tálalás előtt sóval, borssal fűszerezzük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 593 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.