Elkészítés: A szalonnát az olajban kisütjük, beledinszteljük a vöröshagymát, majd a fokhagymát. Rátesszük a húst, erős hőfokon néhány percig keverjük-pirítjuk, sóval, bőven borssal, majoránnával ízesítjük, hozzáadjuk a paprikakrémet. Takarékra vesszük, lefedve saját levében puhára pároljuk, ha szükséges, a vizet pótoljuk, a végén zsírjára sütjük.
A zöldborsót ráöntjük, meghintjük bőven petrezselyemmel, enyhén sózzuk. Kevés vizet aláöntünk, rövid idő alatt puhára pároljuk.
A végén a lisztet kikeverjük kicsi vízzel, sűrítjük a mártást, valamint kevés ételízesítővel, esetleg még őrölt borssal fűszerezzük.
Párolt rizzsel és salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.