Elkészítés: A hagymákat felaprítom, majd olajban megdinsztelem, közben a húst és a sonkát apró kockákra vágom. Mikor megpuhult a hagyma, belerakom a húst és a sonkát, megpirítom, majd hozzáadom a fűszereket, és egy pici vizet teszek hozzá, párolom. Mikor már majdnem megfőtt, hozzáadom a borsót, és készre főzőm. Ezután szűrővel leszűröm, hagyom lecsepegni.
Közben kinyújtom a 2 csomag leveles tésztát. Kikent, lisztezett tepsibe fektetem az egyik lapot, megszórom reszelt sajttal, majd elosztom rajta a sonkás-borsós-húsos tölteléket. Újra sajt jön, majd lezárom a második tésztalappal, megszurkálom, és 180 fokos sütőben készre sütöm (kb. 20 perc).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.