Elkészítés: A májat annyi forrásban lévő vízbe tesszük, amennyi ellepi. Az újraforrástól számított 6-7 percig kis lángon főzzük.
Közben a megolvasztott, de már nem meleg vajat a tejszínnel és a mustárral habosra keverjük. Sóval, kakukkfűvel, borssal és a zúzott fokhagymával ízesítjük.
A leszűrt májat aprítógépben pépesítjük, hagyjuk, hogy kihűljön, ezután belekeverjük a fűszeres vajkrémbe. Még néhány percig keverjük, hogy a krém egészen sima legyen. Végül a lecsöpögtetett zöldborsot is hozzáadjuk.
A krémet keményre, de azért még kenhetőre dermesztjük. Rendkívül finom, bár kissé fűszeres harapnivaló. Péksüteménnyel és félszáraz fehérborral fogyasztva igazi ínyencfalat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.