Elkészítés: A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, majd fóliába tekerve legalább 30 percre hűtőbe tesszük.
A töltelékhez a hagymát felaprítjuk, megdinszteljük az olajban, hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt és a főtt zöldborsót, megszórjuk a petrezselyemzölddel.
A tésztát kinyújtjuk, kibéleljük vele a piteformát, beterítjük egy körré vágott sütőpapírral, amire babot szórunk, és 15 perc alatt elősütjük.
Eltávolítjuk a babot és a papírt, a helyébe öntjük a kolbászos-zöldborsós tölteléket, és leöntjük a tojás és tejföl keverékével, rámorzsoljuk a gorgonzola sajtot. Sózzuk, borsozzuk, majd pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.