Elkészítés: A megpucolt, felkockázott, sós vízben megfőzött krumplit összetörjük, hozzákeverjük a 2 tojássárgáját és annyi tejfölt, hogy formálható masszát kapjunk, ezután ízlés szerint fűszerezzük. Sütőpapírra vagy kivajazott sütőlapra kis dombokat púpozunk a krumplipüréből, a közepükbe pedig akkora mélyedést csinálunk, hogy tetszés szerinti arányban beleférjen pár teáskanál főtt zöldborsó. A zöldborsós fészkek tetejét végül megszórjuk a reszelt sajttal, és közepesen meleg sütőben addig sütjük (kb. 10-15 perc), amíg a sajt aranybarna lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.