Elkészítés: Páclevet kotyvasztunk az alábbiak szerint: a vöröshagymát finomra vágjuk, a fokhagymát lezúzzuk, és kedvenc pácoló tálunkba hintjük. Belereszeljük a citrom héját, hozzáadjuk a levét, majd a mustárt, a paradicsompürét és a fűszereket. Beleforgatjuk marhánkat, lefedjük, és másnapig rejtegetjük a hűtőben.
A tökéletes álcázás érdekében vigyük el a családot a közeli gyorsbüfébe valami junk foodra, így legalább holnap markánsan kidomborodik majd a különbség…
És elérkezett az ebédidő, kapjuk elő ünnepi teflonunkat, hevítsük fel benne a vajat, és a pácától megszabadított hússzeleteket oldalanként 3 percig süssük rajta. Ha ez kész, merőkanálban forrósítsuk fel a brandyt, majd gyújtsuk meg, és öntsük a húsra. Ha a tűz kialudt, emeljük ki a szeleteket, majd előmelegített tálon, alufóliába bagyulálva óvjuk a kihűléstől.
Dobjuk a serpenyőbe a kakukkfüvet és a leszűrt zöld borsot, hirtelen pirítsuk egy kicsit, majd öntsük nyakon a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, és forraljuk össze.
Tálaláskor a hús mártásával bevonva kerüljön az asztalra, kísérje burgonyakrokett, valamint egy aranyérmes bikavér.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.