Elkészítés:
1.) A kenyér hozzávalóit összegyúrjuk, bedagasztjuk és megkelesztjük.
2.) A vajat felforrósítjuk egy kis lábasban, és megfonnyasztjuk rajta a petrezselymet, az áttört fokhagymát és az apróra vágott snidlinget.
3.) A megkelt tésztát lisztezett deszkán átgyúrjuk, és ujjnyi vastagra kinyújtjuk. (Célszerű olyan széles lapot nyújtani a tésztából, amilyen széles a forma, amelybe majd felcsavarva beletesszük.)
4.) A tésztát megkenjük a vajas-zöldfűszeres töltelékkel, és felcsavarjuk, mint egy rétest. A kenyér-rudat ezután kivajazott, szögletes formába tesszük, megkenjük vízzel és megszórjuk szezámmaggal.
5.) Előmelegített sütőben 185 fokon 40 perc alatt megsütjük, majd a formából kiborítva egy rácson hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.