A zöldfűszereket megmossuk, lerázzuk, finomra vágjuk, majd elkeverjük a mascarponéval. Sózzuk, borsozzuk. A csirkéket megmossuk, kívül-belül bedörzsöljük sóval és borssal. A hasüregükbe tegyünk 1-1db leöblített rozmaringágat, majd megtöltjük a zöldfűszeres keverékkel.
A póréhagymákat megtisztítjuk, megmossuk, majd kisebb darabokra vágjuk, és egy tepsibe tesszük. A póréágyra fektetjük a csirkéket a mellrésszel felfelé, majd felöntjük a borral és az alaplével.
170fokra elmelegí ett sütőbe toljuk, és a csirkéket puhára és ropogósra sütjük kb. 60 perc alatt. Közben a bor és az alaplé keverékével locsolgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.