Előkészítés: A gombát megmossuk, szárazra töröljük. A szárát kitörjük, apró kockákra vágjuk, megcsepegtetjük citromlével. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük. A zöldfűszereket leöblítjük, apróra vágjuk.
Elkészítés: A tojásokat kettéválasztjuk. A sárgáját összekeverjük a liszttel, a keményítővel és a sörrel. A fehérjét kemény habbá verjük, és a sörös masszába forgatjuk. Felforrósítunk 6 dkg vajat, és megpirítjuk benne a fokhagymát. Belekeverjük a gombakockákat, a zöldfűszereket, az ételízesítővel fűszerezzük, 4 percig pároljuk, és a gombába töltjük. Felforrósítjuk a vajat. A gombát a sörös masszába mártjuk, majd a forró vajban megpirítjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.