Előkészítés: A gombát megmossuk, szárazra töröljük. A szárát kitörjük, apró kockákra vágjuk, megcsepegtetjük citromlével. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük. A zöldfűszereket leöblítjük, apróra vágjuk.
Elkészítés: A tojásokat kettéválasztjuk. A sárgáját összekeverjük a liszttel, a keményítővel és a sörrel. A fehérjét kemény habbá verjük, és a sörös masszába forgatjuk. Felforrósítunk 6 dkg vajat, és megpirítjuk benne a fokhagymát. Belekeverjük a gombakockákat, a zöldfűszereket, az ételízesítővel fűszerezzük, 4 percig pároljuk, és a gombába töltjük. Felforrósítjuk a vajat. A gombát a sörös masszába mártjuk, majd a forró vajban megpirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.