Elkészítés: 1. A burgonyát megfőzzük, leszűrjük, a főzőlevet félretesszük. A főtt burgonyát az olívaolajjal, a tejföllel, a tejszínnel leturmixoljuk.
2. Hozzákeverjük az apróra vágott zöldfűszereket, a ricottát, és a borecetet, sózzuk, borsozzuk. Ha túl sűrű lenne, a főzőlével higíthatjuk.
3. A salátát a dresszinggel leöntjük, és tálaljuk.
Elkészítés: 20-25 perc
Fogyasztható: azonnal
1 adag: 377 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.