A pác hozzávalóit keverje össze. A húst spékelje meg a 4 gerezd fokhagymával, kenje meg a páclével, és 24 órán át hagyja érni. Tegye rá a hámozatlan gerezdeket, és lefedve süsse 50 percig 250 fokon. Ekkor vegye ki, majd kenje meg a húst a meghámozott, átpréselt fokhagymával.
Tegye a hús mellé a szegfűszeget, a borsot, a fahéjat, a babérlevelet és a szegfűborsot. Lefedve süsse tovább, időnként locsolja meg a húst a levével, hogy ki ne száradjon. 50 perc múlva adja hozzá a zöldségkeveréket és a felkarikázott hagymát. Süsse még 30 percig, amíg a hús meg nem puhul.
Vegye ki a tepsiből a kész, puhára főtt zöldségeket, a fahéjat és a babérlevelet dobja el. Tegyen egy edénybe 200 ml sütőlevet, és mixelje össze a zöldségekkel. Ügyeljen arra, hogy csomómentes legyen! Végül melegítse fel, és ízlés szerint ízesítse friss petrezselyemzölddel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.