A zöldségeket megtisztítjuk kockára vágjuk, a csirke mellet csíkokra.
Az olajat felforrósítjuk, megpirítjuk rajta a csirkemellet, majd kiszedjük, félretesszük. A megmaradt olajon megpároljuk a hagymát és zöldségeket és a zöldborsót, ezután visszarakjuk a csirkemellet sózzuk, borsozzuk és együtt összepirítjuk.
A kuszkuszt egy lábasba tesszük sózzuk, borsozzuk és forrásban lévő vízzel leöntjük lefedjük és állni hagyjuk, hogy megpuhuljon.
Ha megpuhult a kuszkusz és duplájára dagadt akkor villával fellazítjuk. A serpenyőben lévő húsra és a zöldségekre öntjük és összekeverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.