Elkészítés: Wokban megmelegítjük a szezámolajat, majd megpirítjuk benne a vékonyra szeletelt hagymát, vékony csíkokra vágott céklát. Addig pirítjuk, amíg a cékla félpuha nem lesz, majd jöhet a kockákra vágott patiszon. Ezt is félpuhára pároljuk, ekkor jöhet a padlizsán, amit szintén kockákra vágtunk. Picit összepirítjuk a zöldségeket, majd felöntjük kb. fél dl vízzel, megszórjuk sóval, garam masalával (kb. 3 kiskanálnyi), kurkumával, gyömbérrel.
Ha megpuhultak a zöldségek, felöntjük a joghurttal, pici cukorral. Akkor jó, ha a leve besűrűsödik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.