A sajtreszelőn (vagy nagyon apró lyukú reszelőn) lereszeljük a burgonyát, a répát és a petrezselyemgyökeret.
Enyhén megsózzuk és 20 percre állni hagyjuk. Az idő lejártával kifacsarjuk. A fokhagymagerezdeket összetörjük, és a reszelt répával, a petrezselyemgyökérrel, illetve a burgonyával a darált csirkemellhez hozzáadjuk.
Ízlés szerint teszünk bele sót, borsot, köményt, rozmaringot és majoránnát.
Összegyúrjuk, majd kis pogácsákat formázunk belőle. Bő olajban kisütjük. Ha soványan szeretnénk elkészíteni, akkor tepsibe, sütőpapírra helyezzük, és megsütjük.
Nézd meg videón, hogyan készül a zöldséges fasírt!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.