Elkészítés: A zöldségeket apró kockára vágjuk és összekeverjük pár csepp citromlével.
A paprikákat forró sütőben 10 percig elősütjük. A sütőből kivéve levágjuk a tetejüket és kiszedjük a magokat.
A zöldségeket megpároljuk az olívaolajon, megszórjuk sóval, borssal és aprított zöldfűszerekkel.
A halat fűszerezzük, mindkét oldalát kevés vajon megsütjük, majd összeaprítjuk, és összekeverjük a párolt zöldségekkel. Hozzáadjuk a rukkolát is, és megtöltjük vele a paprikákat.
Forró sütőbe tolva még 10 percig sütjük, a végén ráolvasztunk egy kevés reszelt sajtot.
Tálaláskor rátesszük a kalapot, és pirítóssal kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.