Elkészítés: A zöldségeket apró kockára vágjuk és összekeverjük pár csepp citromlével.
A paprikákat forró sütőben 10 percig elősütjük. A sütőből kivéve levágjuk a tetejüket és kiszedjük a magokat.
A zöldségeket megpároljuk az olívaolajon, megszórjuk sóval, borssal és aprított zöldfűszerekkel.
A halat fűszerezzük, mindkét oldalát kevés vajon megsütjük, majd összeaprítjuk, és összekeverjük a párolt zöldségekkel. Hozzáadjuk a rukkolát is, és megtöltjük vele a paprikákat.
Forró sütőbe tolva még 10 percig sütjük, a végén ráolvasztunk egy kevés reszelt sajtot.
Tálaláskor rátesszük a kalapot, és pirítóssal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.