Elkészítés: A zöldségeket megtisztítom, a tököt és a krumplit is megfőzöm, és villával összetöröm. A cukkinit lereszelem, a paradicsomokat meghámozom és felkockázom, kis zsiradékon megdinsztelem.
A zöldségeket egy tálba teszem, és ha kihűltek a lisztekkel, sóval, tojással és a felfuttatott élesztővel összegyúrom. Ha szükséges, annyi vizet adok hozzá, amiből könnyen gyúrható, de nem ragacsos tészta lesz.
Hagyom pihenni, a duplájára kelni. Majd az egész tésztát átgyúrom, és kis, maréknyi gombócokat formázok belőle. Még így is hagyom kb. 10 percig kelni.
Majd egyenként kinyújtom, vékony, ovális lapokká, és feltekerem őket kifli formájúra. Kikent tepsibe teszem a kifliket, és forró sütőben (250°C)megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.