Elkészítés: Összevágjuk a pórét, a sonkát, a paradicsomot és a paprikát. A sonkát és a fokhagymát olajon rövid ideig pirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és a paprikát. Levesszük a tűzhelyről, hozzákeverjük a tejfölt és a sajt felét, sózzuk, borsozzuk és 1-2 percre visszatesszük a gázra. Közben palacsintatésztát készítünk, picit állni hagyjuk, majd kisütjük. A palacsintákat megtöltjük zöldséges töltelékkel, és lerakjuk őket egy kizsírozott tepsibe. Megszórjuk sajttal és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt megolvad rajta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.