Elkészítés: Összevágjuk a pórét, a sonkát, a paradicsomot és a paprikát. A sonkát és a fokhagymát olajon rövid ideig pirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és a paprikát. Levesszük a tűzhelyről, hozzákeverjük a tejfölt és a sajt felét, sózzuk, borsozzuk és 1-2 percre visszatesszük a gázra. Közben palacsintatésztát készítünk, picit állni hagyjuk, majd kisütjük. A palacsintákat megtöltjük zöldséges töltelékkel, és lerakjuk őket egy kizsírozott tepsibe. Megszórjuk sajttal és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt megolvad rajta.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.