Simára keverjük a tejet, a tojást, a szódavizet, és a lisztet. A tésztát 30 percig pihentetjük, majd kiolajozott serpenyőben egyesével kisütjük a palacsintákat.
A töltelékhez puhára pároljuk a meghámozott, felaprított répát és a borsót, majd sózzuk, borsozzuk.
A mártáshoz felmelegítjük a tejszínt, és kevergetve megolvasztjuk benne a lereszelt sajtot. Sóval, borssal ízesítjük, majd tálalás előtt megszórjuk paprikával.
A snidlinges tejfölhöz kikeverjük a tejfölt a meghámozott, lereszelt fokhagymával, a finomra aprított snidlinggel és egy kevés sóval.
Tálalás előtt a palacsinták közepére teszünk 1-1 ek tölteléket, majd mindegyiket batyuvá formázzuk, és fogpiszkálóval rögzítjük. A mártást és a snidlinges tejfölt külön kínáljuk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.