A tojást felverjük a tejjel, szódavízzel, liszttel, egy csipet sóval, a cukorral és az olajjal. A tésztát 1 órára hűtőbe tesszük, majd vékony palacsintákat sütünk belőle.
A töltelékhez serpenyőben megolvasztjuk a vajat. Magas hőfokon, kb. 5 perc alatt megkaramellizáljunk rajta a felkockázott almát és körtét a cukorral, a vaníliarúd kikapart magjaival és a csillagánizzsal.
Ha a töltelék kihűlt, egy-egy evőkanálnyit teszünk belőle a palacsinták közepére, majd felhajtogatjuk a tészta széleit, hogy batyu formát kapjunk. Fogpiszkálóval vagy kiszárított, üres vaníliarúddal szúrjuk át.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.