A habkönnyű palacsinta elkészítéséhez a lisztet egy tálban összekeverjük a sütőporral, szódabikarbónával, és a mákkal.
Egy másik tálban összekeverjük a nedves hozzávalókat (tej, görög joghurt, vanília, méz, olaj, citrom leve és héja), majd hozzáöntjük a száraz hozzávalókhoz és csomómentesre elkeverjük.
Egy palacsintasütőbe kevés olajat teszünk, felforrósítjuk és és kb. ¼ bögrényi masszát beleöntünk.
A palacsinta mindkét oldalát 20-30 másodpercig sütjük, majd óvatos mozdulattal megfordítjuk. A kisült palacsintákat görög joghurttal és mézzel tálaljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a citromos-mákos palacsinta:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.