Az almás palacsinta elkészítéséhez keverőtálba szitáljuk a lisztet, hozzákeverjük a cukrot, a fahéjat, a vaníliás cukrot és a sót.
Egy másik tálban kézi robotgéppel felverjük a tojásokat, hozzáadjuk a tejet, majd apránként a lisztes keveréket. Félretesszük a tésztát.
Az almát meghámozzuk, eltávolítjuk a magházát, lereszeljük, és a tésztába forgatjuk.
Palacsintasütőben egy kevés olajat melegítünk, és a tésztából 1-1 evőkanálnyit beleadagolunk.
Alacsony hőmérsékleten sütjük, majd megfordítjuk, és a másik oldalát is készre sütjük. (Figyeljünk nagyon a sütésre, mert a gyümölcscukor tartalma miatt hamar megéghet.)
Nézd meg videón, hogyan készül az almás palacsinta
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.