A spárgákat sós, cukros vízben megfőzöm. A sípokat kiveszem, félreteszem. A többit botmixerrel pépesítem, átszűröm.
A hagymákat aprítom. A répát és a krumplit kockára vágom. Egy fazékban a hagymákat megpirítom, ráteszem a zöldségeket. Együtt dinsztelem. Ráöntöm a spárgalevet.
Sózom, borsozom, belemorzsolom a leveskockát. Amikor a zöldségek félpuhák, beleöntöm a borsót is, s vágok bele petrezselymet.
Amikor a zöldségek már puhák, tálalok. A tányérba szedek a levesből, ráteszek három spárga sípot, s petrezselyem levelet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.