Elkészítés: A cukkínit megtisztítjuk, finomra reszeljük. A hagymát és fokhagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk, majd megpirítjuk a felhevített margarinon. A paradicsomot forró vízbe mártjuk, lehúzzuk a héját, kimagozzuk és kis kockákra vágjuk. Összekeverjük a finomra reszelt cukkinivel, a zöldfűszerekkel, a Pannónia sajttal, a tojással és a finomra morzsolt juhsajttal. A tölteléket sóval és borssal ízesítjük. A húst leöblítjük és leitatjuk róla a nedvességet. Mindkét oldalát sózzuk és borsozzuk. A tölteléket a húsra simítjuk, majd szorosan felcsavarjuk és cérnával átkötjük. A felhevített margarinon megpirítjuk a hús minden oldalát. Alá öntünk 250 ml vizet, és fedő alatt közepes lángon 70-90 percig pároljuk. Közben fokozatosan hozzáöntünk még 250 ml vizet. A húst kivesszük és alufóliába csavarva kb 10 percig pihentetjük. A pecsenyelét sóval és borsal ízesítjük. A sültet felszeleteljük és krumplival, párolt zöldségekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.