Felforrósítjuk az olívaolajat, majd megpirítjuk rajta a zsályaleveleket. Papírtörlőre szedjük, és félre tesszük. A visszamaradt olajhoz adjuk a megtisztított, finomra vágott hagymát, és 5 perc alatt üvegesre pároljuk.
Hozzáadjuk a felcsíkozott bacont, és az egészet aranyszínűre pirítjuk. A sütőtököt meghámozzuk, a húsát felkockázzuk, majd a hagymás-szalonnás alaphoz adjuk. Összeforgatjuk, majd felöntjük 4 dl vízzel, majd lefedve, kis lángon sűrű mártás állagúra főzzük, kb. 30 perc alatt.
A tésztát forrásban lévő, sós vízben, kifőzzük, a csomagoláson megadott utasítás szerint. Leszűrjük és lecsepegtetjük, majd összeforgatjuk a sütőtökös mártással. Megsózzuk és megborsozzuk, majd meghintjük parmezánnal. Végül rámorzsoljuk a ropogósra sült zsályaleveleket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.