Elkészítés: A maradék sonkát felkockázzuk, ha szeletelt, az sem baj.
A tejjel, a cukorral, a sóval, 3 evőkanál liszttel és az élesztővel kovászt készítünk, hagyjuk 20 percig. Utána az összes hozzávalóval hólyagos tésztává összedolgozzuk. Kelesztjük 1/2 órát, majd 7-8 részre vágjuk, mindegyiket köralakúra nyújtjuk, elosztjuk a sonkát rajta, majd batyuvá összefogjuk.
Hajtással lefelé tesszük a sütőpapiros tepsire, és 1/2 órát pihentetjük. Vizes kézzel lesimítjuk a tetejét, és forró sütőben 40 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.