A karalábékat megtisztítjuk, ügyelve, hogy a fás része ne maradjon rajta, és nagyjából azonos méretű kis kockákra aprítjuk.
Annyi vizet engedünk rá, hogy kb. egy ujjnyira ellepje. Ízlés szerint sózzuk, kicsit roppanósra vagy lehet egészen puhára főzni.
Közben igen gyorsan, mert a zsenge karalábé hamar megpuhul, az olajból és lisztből világos rántást készítünk.
Belefonnyasztjuk a vöröshagymát, felengedjük a hideg tejjel. Összekeverjük, és a megfőtt karabléhoz adjuk.
Kevergetjük az újraforrásig, majd alacsonyabb hőmérsékleten már csak rövid ideig főzzük. Közben cukorral, sóval, borssal, aprított petrezselyem zöldjével ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.